Δημόσια Παρουσίαση Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον για την κατασκευή και λειτουργία Ενοποιημένης Ανάπτυξης Σύνθετων Χρήσεων στο Δήμο Λάρνακας

Δημόσια Παρουσίαση Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον για την κατασκευή και λειτουργία Ενοποιημένης Ανάπτυξης Σύνθετων Χρήσεων στο Δήμο Λάρνακας

Η εταιρεία Lanomex Development Ltd προτίθεται να υποβάλει αίτηση για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας για την υλοποίηση ενοποιημένης ανάπτυξης σύνθετων χρήσεων που φέρει την ονομασία «Larnaca Tower» στην Περιοχή Φοινικούδες στο Δήμο Λάρνακας. Στο πλαίσιο εξασφάλισης πολεοδομικής άδειας για το εν λόγω έργο, η εταιρεία Lanomex Development Ltd ανέθεσε στην εταιρεία YNB Consulting Ltd την ετοιμασία Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον.

Με σκοπό την παροχή δυνατότητας στο ενδιαφερόμενο κοινό να υποβάλει ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και εισηγήσεις αναφορικά με τις επιπτώσεις που η υλοποίηση του προτεινόμενου έργου ενδέχεται να προκαλέσει στο περιβάλλον, δημοσιεύεται Έκθεση Πληροφοριών που ετοιμάστηκε από το μελετητικό γραφείο YNB Consulting Ltd.

Στην Έκθεση Πληροφοριών παρέχονται πληροφορίες αναφορικά με το σκοπό και τα οφέλη από την υλοποίηση του προτεινόμενου έργου, τη χωροθέτηση του και τις πιθανές σημαντικές επιπτώσεις από την υλοποίηση του.

Μπορείτε να βρείτε την Έκθεση Πληροφοριών σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Η Δημόσια Παρουσίαση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 26(7) του Περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου (Ν. 127(Ι)/2018) και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Το ενδιαφερόμενο κοινό καλείται να υποβάλει σχόλια και προστάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2023.